Toneelvereniging "Ongerein" uit Linne speelt in april 2014 vijf keer de klucht "Andre en Albèr"(orgineel "Alfred en Albert) van de Nederlandse schrijver Carl Slotboom. het stuk is door "Ongerein"bewerkt en telt drie bedrijven, uiteraard in het dialect. 

De bezetting bestaat dit jaar uit negen personen. De regie is in handen van Cor Bastiaans uit Buchten. Na hun succesvolle klucht met een Canadees tintje "De verloofde van mien vrouw"vorig jaar, staan ze dit jaar op de bühne met een klucht vol hilarische momenten, verrassende wendingen en fraaie types.
De klucht speelt zich af in de huidige tijd rondom een zakenman met een goed lopend bedrijf. Als zijn vrouw met dochter een paar dagen naar familie in Boxmeer gaan logeren, ziet André zijn kans schoon om stiekem naar Parijs te gaan om zich eens goed te gaan verwennen. Hij heeft het prima voorbereid zodat niemand er achter zal komen dat hij een paar dagen naar Parijs is geweest. Paul zijn boekhouder zal de zaken waarnemen. Er lijkt helemaal niets mis te gaan, totdat de schoonfamilie uit Boxmeer op de stoep staat. Hoe zal dit aflopen, als ook nog eens de scharrel van tweelingbroer van André onverwacht langskomt.......?


De uitvoeringen zijn op: 
vrijdag  4  april
zaterdag  5 april 
zondag   6  april 
vrijdag   11 april
zaterdag 12 april