Toneelvereniging “Ongerein” Linne , uitvoeringen “De verloofde van mien vrouw” een korte terugblik

Als toneelvereniging kunnen we met veel plezier terugblikken op de toneelpret bij onze 23e productie. Uitverkochte voorstellingen, een onvervalste klucht met huisarts Jean-Pierre Kempkes en huisvriend Rutger Schilderman als rode draad. De groep (spelers en decor/techniek), baby Pietertje en de kanariepiet hebben onder leiding van regisseuse Cécile Cuypers de
voorstellingen in de Harmoniezaal met veel enthousiasme op de planken gezet.

Ook de complimenten aan onze twee debutanten Carla Peters (als Lillie) en Endy van de Hurck (als Andrew).

Wij danken verder het trouwe publiek uit Linne, de regio en de collega-verenigingen voor hun bezoek aan onze uitverkochte voorstellingen.

Uiteraard ook nog onze dank aan alle sponsoren en overige personen, die deze uitvoeringen mogelijk hebben gemaakt. In het voorjaar 2014 spelen we onze 24e productie in ons jubileumjaar (25 jaar Ongerein).

Bestuur Toneelvereniging “Ongerein” Linne

 

 

 

Nieuwe productie
Toneelvereniging "Ongerein" uit Linne speelt in maart 2013 vijf keer de klucht "De verloofde van mien vrouw" (origineel "De verloofde van mijn vrouw") van Otto Schwartz & Georg Lengbach. Het stuk is door "Ongerein" bewerkt en telt drie bedrijven, uiteraard in het dialect. De bezetting bestaat dit jaar uit negen personen.

De regie is in handen van Cécile Cuypers uit Beegden.
Na onze succesvolle komische thriller vol spanning "'t Liek is kwiet" van vorig jaar, staan we dit jaar op de bühne met "een goeie ouwerwetse Duitse klucht" vol hilarische momenten, verrassende wendingen en spannende accenten...!

Korte vooruitblik
Deze klucht speelt zich af in de jaren '70 rondom een doktersechtpaar dat de eindjes aan elkaar moet knopen. Dankzij een afspraak die lang geleden gemaakt is, krijgen ze financiële hulp van een verre familie uit Canada. Maar als deze familie onverwachts over de vloer komt om de afspraak te bezegelen slaat de paniek toe en wordt alles uit de kast gehaald om maar niet door de mand te vallen

Wanneer en waar
De uitvoeringen zijn op:

Vrijdag 15 maart

Zaterdag 16 maart

Zondag 17 maart

Vrijdag 22 maart

Zaterdag 23 maart

in Zalencentrum De Harmonie, Grotestraat 9 te Linne, aanvang 20.00 uur. Voor de matinee-voorstelling van zondag 17 maart is de aanvang 15.00 uur.