Toneelvereniging “Ongerein” Linne  presenteert de 22e productie in het 23e speeljaar
“’t LIEK IS KWIET”Toneelvereniging “Ongerein” Linne, een korte terugblik op 5 keer “’t LIEK IS KWIET” uitvoeringen in maart 2012

Als toneelvereniging kunnen we met veel plezier terugblikken op de toneelpret bij onze 22e productie. Voor de eerste keer in ons bestaan hebben we een komische thriller gespeeld en dat heeft goed uitgepakt, gelet op de reacties van ons publiek. Helemaal anders, spannend en toch komisch, alleen is het lijk nooit gevonden.

De groep (spelers en decor/techniek) heeft onder leiding van regisseuse Cécile Cupers de voorstellingen in de Harmoniezaal met veel enthousiasme op de planken gezet. De complimenten over ons decor en de special effects nemen we graag in ontvangst.

Wij danken verder het trouwe publiek uit Linne, de regio en de collega-verenigingen voor hun bezoek aan onze uitverkochte voorstellingen. Uiteraard ook nog onze dank aan alle sponsoren en overige personen, die deze uitvoeringen mogelijk hebben gemaakt. In het voorjaar 2013 spelen we onze 23e productie.

Bestuur Toneelvereniging “Ongerein” Linne