Toneelvereniging “Ongerein” Linne presenteert productie 2009 (19e productie).Toneelvereniging “Ongerein” Linne, een korte terugblik op het “Verkezings-sjpel ” De laatste gemeenteraads-verkiezingen in Linne waren ongekend heftig en fel. Vrouwen en mannen hebben elkaar bestreden met complot, list en bedrog. Uiteindelijk heeft niemand gewonnen want de herindeling uit Maastricht kwam sneller dan verwacht.

Met vijf prima verlopen uitvoeringen van de Duitse klucht “Verkezings-sjpel” in de Harmoniezaal te Linne met een record aantal toeschouwers, kunnen we op een geslaagd toneelseizoen terugkijken. De reactie van het publiek was enthousiast, er is veel en ouderwets gelachen om de gebeurtenissen in café de raadskelder. Wij bedanken het trouwe publiek uit Linne, de regio en veel collega toneelverenigingen voor hun bezoek aan onze voorstellingen. Uiteraard ook nog onze dank aan alle sponsoren en overige personen, die deze uitvoeringen mogelijk hebben gemaakt. Wij hebben genoten van jullie applaus.

Verder hebben we na 4 jaar afscheid genomen van onze regisseur Cor Bastiaans, Cor nogmaals bedankt voor je inzet en enthousiasme. Laurens Savelkoul wordt onze nieuwe regisseur.

“Ongerein” is verder volop bezig met de planning voor 2010. Dat wordt onze 20e productie.
Binnenkort plaatsen we de foto’s van onze uitvoering 2009 op de site www.toneellinne.nl neem maar eens een kijkje.

Bestuur Toneelvereniging “Ongerein” Linne