De toneelvereniging  “Ôngerein” uit Linne staat ook dit jaar weer voor U op de planken.
In de klucht “Ei Bitje te Bôntj”  van Ray Cooney en John Chapman worden de gebeurtenissen en perikelen in de bontzaak B&C (Bloem & Caris) voor het voetlicht gebracht.
De eigenaar Bloem wil de eer en goede naam van de zaak onder alle omstandigheden hoog houden. Zijn compagnon, Rinus Caris, neemt het echter niet zo nauw en gedraagt zich als een bon-vivant en rokkenjager en dit uiteraard tot groot ongenoegen van de wat stijve Bloem.
Zijn escapades lopen nogal uit de hand. Het gaat er echt nogal “bont” aan toe. Rinus werkt zich behoorlijk in de nesten en de arme Bloem heeft het zwaar te verduren. Hem wordt zelfs een en ander in de schoenen geschoven.
Dat alles weer op zijn pootjes terecht komt en de dames weer in de kleren, is de verdienste van Bloem al meent ook hier weer Rinus met de eer te moeten gaan strijken. Maar voor het zover is zijn we twee bedrijven en hopelijk enkele kluchtige uurtjes verder. Wilt U dit mee beleven dan kan dit op:
vrijdag 19 maart; zaterdag 20 maart; vrijdag 26 maart; en zaterdag 27 maart in Zalencentrum “De Harmonie” aan de Grotestraat  te Linne Alle avonden om 20.00 uur, zaal open om 19.00 uur. 
Op zaterdag 3 april in het “Baekerhoes” te Maasbracht-Beek. (geen voorverkoop)
Kaarten in de voorverkoop à € 5,00 bij:
Firma Crijns Grotestraat 27  tel 0475-461610 (alleen winkeltijden)
Ed Janssen Breeweg 5, tel 0475-462653; Ini Nijsen Vonderen 17, tel 0475-461475